MFW Есен/Зима 2018: Alberto Zambelli

MFW Есен/Зима 2018: Alberto Zambelli

Дрехите "прегръщат" телата на моделите по мек и уютен начин, а подбраните материи са сури алпака, двойни плетива, дюшес сатен, технологично обработен памук, двоен креп, поплин, шифон, органза, тюл, мохер и филц.

Идеята за уникалността на всяко едно човешко същество и метаморфозата, която претърпяваме щом се съберем с подходящата половинка, заляга като концепция в последната колекция на Alberto Zambelli за Есен/Зима 2018-та. А въпросното сливане на двете половини се изразява чрез нежния жест на обгръщащите тялото материи.

Преобладаващо кройките са деконструирани и с декорация от 3D структури, наподобяващи оригами. Семплите дизайни често са придружени от геометрични принтове, намиращи своето място по миди роклите, плисираните поли, изкусните топове и копринените ленти за коса, които по деликатен начин загатват за 20-те години на миналия век.

Едновременно минималистична и много женствена, колекцията елегантно се побира в неутралната гама на екрю, алабастър и черно, като също така ярка поява правят наситените тонове на оксфорд червено, розово и оранжево.

Всички кадри, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia