Следва

"Не искам да обличам дебели жени!"

Fashion battle: Животинско Roar!

Питон или Зебра?

All fashion преди 6 години

Стартираме с новата доза модни интерпретации по поредната старателно избрана и съобразена с тенденциите за сезона тема. Днес, това е animal print - един от десените с редовна поява във есенно-зимните колекции, но за тази година повече от всякога.

След като се върнахме от Милано заредени с нови идеи и вълнуващи ситуации от столицата на модата. Навиваме ръкавите на новата ни Gucci блуза и се хвърляме във виртуалния шопинг свят. С цел да намерим точния артикул и перфектното стайлинг предложение, специално "скроено" за вас, от двама от редакторите ни. 

Давид

Следвайки хаштаговете #London, #NewYork, #Milan, включително и #Paris, когато става дума за модата, редно е и #Sofia да завладей света. Диво, екзотично и по-малко зловещо. Аутфит от кожени покрития на една тема с различна разработка. Истерично бягаме от леопарди, тигри и зебри, за които Филип веднага ще се сети и ще ви накара да ги облечете. Питон принтът е правилното решение. Асоциацията на тази прекрасна кожа е разказана чрез тясна пола, плътно акцентираща дамските пропорции. Контрастно от червеното, добавяме широка и свободна риза с нюанс на лавандулов цвят. За да бъде целият аутфит още по-дързък и перфектен, избирам обувки и чанта, отново от питон, но с различна разцветка. Изправени и самоуверени почувствайте силата на величествената змия чрез мъжките въздишки. 

Чанта Zimmermann 1 277 лв.
Обувки ALEXANDRE BIRMAN 2 242 лв.
Риза Zara 80 лв.
Пола ROCHAS 2 195 лв.

 

Филип

Винаги екстравагантния, в подбора на модни елементи, Давид. Почти във всяка рубрика, горе- долу, създава интересна визия на зададената тема. Обичам смелия му подход към отредени animal print елементи и начина по който отлично ги съчетава като детайл в аутфит. Крещя от желание за тези футуристични на форма със зебра десен боти. Изработени от телешка кожа и разходени на модния подум по време на колекцията Есен/Зима 2017-та на брилянтния лейбъл Saint Laurent.

 Боти Saint Laurent 2 414 лв. 

Анкета

Кое предложение фафоризирате?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.