Следва

PFW Есен/Зима 2018: Jacquemus

10 страхотни модни идеи за цялото семейство by Sofia Ring Mall

Shopping time!

Shopping преди 6 години

Съвсем скоро ще захвърлим тежките зимни палта и ботуши. Това обаче води след себе си вихър от модни терзания: „Трябва да си купя нещо ново и свежо. И на мъжа ми също. И на децата... Искам да е актуално, стилно и впечатляващо. И да не е много скъпо”. Има ли начин да сбъднем всички тези мечти?! Отговорът е категорично „ДА!”, а мястото – Sofia Ring Mall, където на 1 март модният законодател LPP отваря магазини на всичките си пет хитови марки. Ето и техните 10 страхотни идеи за фешън визията на цялото семейство през пролетно-летния сезон:


ЗА НЕЯ

През следващите месеци истински хит ще са дрехите, изобилстващи от цветове, ярки принтове и романтични акценти, които логично са и сред топ предложенията на Mohito. А всяка дама ще бъде истинска източна принцеса с актуалните модели, вдъхновени от естетиката на Ориента, които дизайнерите на Reserved съчетват със спортни акценти. Пролетно-летният аутфит на всяка дама няма да остане незабелязан и заради тюрбаните и шаловете с флорални мотиви, големите слънчеви очила и малките чантички, които от 1 март ще са налични в пълната си гама в новооткритите магазини на модния гигант LPP в Sofia Ring Mall.

ЗА НЕГО

При господата тази година е лесно и удобно – актуални са както кежуал облеклата, така и елегантните костюми и ризи, чието изобилие в най-големия магазин на Reserved в България, намиращ се в Sofia Ring Mall, буквално ще ви смае. За пролетния сезон и мъжката модна линия залага на цветни акценти като например жълти блузи. Колекците пролет-лято 2018 правят реверанс и към феновете на грънджа. Всичко това вече може да бъде намерено на едно място – в търговския център в полите на Витоша, където модният гигант LPP ексклузивно отваря на 1 март магазини на петте си бранда.

ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИТЕ

Момичетата и момчетата ще бъдат супер тренди с дрехите на Cropp, House и Sinsay. Внимание! - любимия на младите дами бранд прави своята премиера на българския пазар на 1 март в Sofia Ring Mall! Тазгодишното мото на Sinsay „Girly superpowers” е тайната парола, която носят дрехите, кройките, материите и цветовете на пролетно-лятната момичешка колекция. Дизайнерите на модната група LPP внимателно се вслушват и вглеждат в съвременните тийнейджъри и им предлагат дрехи и аксесоари, с които те да разкрият напълно своя характер, стил, индивидуалност и силни страни.

ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

Денимът е силно застъпен в тазгодишните фешън предложения. Нещо повече – модните законодатели от LPP промотират „тотална деним визия“. Вместо изтърканите джинси обаче, на дневен ред е наситеното синьо, а сред топ хитове на сезона са дънковите облекла с волани, набори и басти.

Топдизайнери на модния гигант завръщат под светлините на прожекторите и темата за модерната класика. Те залагат основно на кежуал стила с класическа кройка - сака, свободни, разкроени панталони и туники.

Пролетно-летните колекции лансират нов поглед върху силуетите на 90-те, а десените с ярки цветя, точки и райета, както и 3-D апликации на якета бомбър ще приковават погледите през пролетта и лятото на тази година.

Друг ключов елемент са ярките цветове. Тази година дизайнерите на Reserved, Mohito и Sinsay залагат на наситено индиго, лимонено жълто и емералдово зелено, черно-бяло, бежово и морско синьо. Лилавото е силният цвят на сезона, а той от своя страна пасва перфектно с пастелния тренд, залагащ на бежовото, деликатното розово, бялото и наситено зеленото.

Дрехите и аксесоарите през новия моден сезон могат да се комбинират по безброй начини, като някои от акцентите на 2018-а са: черни костюми, класически сака, дънкови поли, якета и сака от туид, туники в стил кимоно и флорални рокли.

Още стотици страхотни модни идеи за пролетно-летния сезон можете да намерите в петтте магазина на LPP, които отварят врати на 1 март в Sofia Ring Mall.

More Shopping