Следва

Експерти по сигурността се събират в София за SECURITY EXPO 2018

Концертът на Михалис Хаджиянис се мести за октомври

Новата дата се налага от промени, свързани с динамичната програма на НДК, и ще позволи на организаторите да добавят специална изненада към шоуто

All About Life преди 6 години

Големият концерт на гръцката звезда Михалис Хаджиянис в зала 1 на НДК ще бъде през есента, на 6-и октомври 2018. Новата дата е окончателна и е предложена от НДК във връзка с промени, свързани с динамиката в календара на двореца, който съчетава много различни и сложни като организация събития. Възникналите обстоятелства не зависят по никакъв начин от певеца и организаторите.

На свой ред, НДК поднася извинения на организаторите, изпълнителя и неговите фенове, подчертавайки, че високо оценява съвместната дейност по реализиранто на концерта на Михалис Хаджиянис, както и партньорството с Keen Acts в реализирането на многобройни други прояви. От екипа на НДК се ангажират на 6 октомври да направят всичко възможно за приятното изживяване на феновете на концерта на Михалис Хаджиянис в зала 1 на НДК.
В тази връзка организаторите от Keen Acts отправят своите искрени извинения към феновете на изпълнителя и обещават шоуто през есента да бъде незабравимо преживяване. Всички закупени вече билети за концерта ще важат без презаверка.

Необходимата промяна ще отвори нова възможност за организаторите да добавят към вечерта една много специална изненада. Гръцкият певец вече познава публиката у нас и нейните предпочитания и лично уверява почитателите си, че шоуто ще е уникално. Поп идолът изразява своето съжаление, че срещата с така любимите му фенове ще се отложи още малко във времето и добавя, че няма търпение отново да се докосне до любовта им. На всички, които ще посетят грандиозното шоу, талантливият изпълнител обещава много от най-обичаните си песни.

Михалис е най-успешният изпълнител в южната ни съседка за първото десетилие на 21 век. През 2010 г. певецът е поставен от FORBES на 22-ро място сред най-влиятелните гърци. Освен отличен изпълнител, той лично е и автор на повечето си песни, сред които емблематичната му балада „De Fevgo“ (Няма да си тръгна), както и хитовете „То Kalokairi Mou” (Моето лято), "An Mou Tilefonouses” (Ако ми беше звъннала), както и песни на други гръцки изпълнители, сред които Anna Vissi, Giorgos Dalaras, Pashalis Terzis, Natassa Theodoridou, Despina Olympiou.

Желаещите да върнат билетите си могат да го направят чрез партньорската мрежа на „Ивентим“. Сумата ще може да бъде възстановена в конкретния обект, от който е взет билетът, до 01.05.2018 г.

Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. 6-и септември 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума. В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на „Ивентим“ на посочения по-горе адрес.

Билети за концерта на 06.10.2018 г. се намират на цени от 40 до 100 лв. онлайн, в мрежата на EVENTIM, включително бензиностанции OMV и билетен Център НДК.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.