Следва

Говори ми за любов: Симеон Василев

Алчна за пари! Защо Кендал Дженър "отказа" всички ревюта

Money talks...

Celebrities преди 6 години

Ню Йорк, Лондон, Милано и в момента течащата Седмицата на модата в Париж. Антилопата Кендaл така и още не е стъпнала на котешката пътечка.

Онлайн сферата ексалира с разични коментари и дискусии, разбира се. Част негативни, част позитивни. Последно я видяхме на колекцията на DSquared2, тази година през януари, и по време на новата презентация на Adidas Originals, през февруари в Ню Йорк.

Феновете на най-красивата от семейство Кардашиян твърдят, че Кендал е изморена от многото ангажименти свързани с модата, които пое през последните години. И че всъщност се нуждае от сериозна почивка.

Близкият приятел на фамилия Кардашян обаче споделя: "Кендал винаги взима решенията за участията си в последния момент. Всичко това зависи от уговореното заплащане и как тя се чувства в дадения момент."

Може би арогантността на модела доживя своята върхова точка, не знаем, но дългите й крачета биват достойно заменени от тези на Кая Гербер и перфектната й модна походка.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.