Месечен ХОРОСКОП - Март 2018

Astro преди 6 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Представителките на зодия Козирог ще имат по-напрегнат месец, тъй като тъкмо сега ще бъдат по-нетърпеливи и сприхави в общуването, което от своя страна ще направи събеседниците им също толкова несклонни към търпение. Възникването на спорове и конфликти е много по-лесно, затова ще се наложи да се опитате да поемете контрол върху емоциите си. Колкото и стресово да е ежедневието ви, няма да си направите услуга, ако се предадете на напрежението. Опитвайте се да бъдете по-тактични с околните, независимо колко ви е трудно да го направите сега.
Недейте да рискувате важни за вас планове или ангажименти. Ако се заемате с нещо значимо, то се постарайте всичко да бъде изрядно.

През март ще се състои важно събиране, ще проведете дълбок разговор или ще имате друго емоционално преживяване от този род. Всичко това вероятно ще бъде свързано с момиче или млада жена, която е ваша роднина.
Вашите очаквания за уговорки и ангажименти ще се развиват добре, ако сте фокусирани върху всички детайли.
Сега е моментът да се справите с незавършени задачи, изоставени проблеми или неизплатени дългове. Няма за кога да чакате повече.
Очаквайте покана за среща или събиране, която ще ви накара да се усмихнете. Една от изненадите на месеца може да има връзка с неочаквано пътуване.
 

Хороскоп

Още от Astro