Месечен ХОРОСКОП - Март 2018

Astro преди 6 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

За представителките на зодия Водолей месецът ще за почне с важно събитие около момче или млад мъж от кръга ви роднини. Предстоят ви няколко големи емоционални преживявания, свързани с хора от семейството ви, предимно мъже.
Сега е правилният момент да завършите вече започнати планове и ангажименти. Някои от тях са имали бавен и труден развой, но сега имате възможност за успешен завършек.
Миналото по някакъв начин ще ви влияе пряко през този месец. Нещата, които ще ви се случват, ще имат връзка с други, развили се преди. Вероятно сегашните събития ще бъдат резултат от старите. Просто не сте го разбрали на съзнателно ниво.

Март няма да бъде от най-продуктивните месеци, в които постигате големи печалби и доходи. Недейте да насочвате вниманието си в тази посока, а по-скоро в качественото изпълнение на задачите и плановете ви. Възможно е тези от вас, които се занимават с бизнес, да се решат на по-големи инвестиции.
Периодът благоприятства пътуванията, така че, ако намерите време за излизане извън града или страната, непременно го направете. Имате нужда от разтуха.
Месецът е перфектен за сватби и сключване на брак. Ако пък планувате смяна на жилището, то сега е правилният момент да го направите. Късметът ще е на ваша страна в намирането на ново, по-добро място за живеене.
 

Хороскоп

Още от Astro