Месечен ХОРОСКОП - Март 2018

Astro преди 6 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Рибите, то през март ще бъдете раздразнени от действията на една определена жена, която се опитва да наложи волята си върху вас. Редно е да проведете сериозен разговор с нея, тъй като няма друг начин да спрете всичко това. Ще бъде трудна задача да я убедите в правотата си, но не можете и да не опитате да го направите.
Възможно е забавянето на информация, която очаквате трепетно. Притеснението ви относно това обаче няма да ви помогне по никакъв начин. По-добре забравете за това, а, когато новината стигне до вас, всичко ще се изясни.

Важното за месеца е да не позволявате някой друг да взима решения вместо вас. Недейте и да имате сляпо доверие у всекиго. Те разчитайте на това, че всички ви мислят доброто, както вие на тях. Разчитайте предимно на себе си във всяка една ситуация, която касае бъдещето ви.
Разговорите с близките ви приятели са важни сега. Те могат да ви отворят очите, но не им позволявайте да ви налагат мнението си. Просто чуйте различните перспективи.
Когато става дума за споделяне на лична информация, бъдете по-предпазливи през този месец.
Битовите и любовните проблеми ще вървят почти ръка за ръка. Хубавото е обаче, че всички недоразумения бързо ще отминат.
Финансово ще бъдете стабилни, като няма да има особено рязка промяна в бюджета ви.
 

Хороскоп

Още от Astro