Месечен ХОРОСКОП - Март 2018

Astro преди 6 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През месец март представителките на зодия Близнаци ги очакват повече срещи и събирания, присъствие на различни празници или събития от обществен характер. Повод за събиране е възможно да има покрай празник на човек от семейството ви.
Сега залагате големи надежди в развитието на ваш проект. Късметът е на ваша страна, така че действайте смело. Разбира се, трябва да дадете всичко от себе си, за да има смисъл всичко това.
Сега е необходимо да бъдете много по-търпеливи от обикновено. Наблюдавайте и изчаквайте развитието на определени събития.

Възможна е голяма промяна в живота ви, която вероятно ще дойде чрез вашите приятели.
Ще настъпят и други промени в живота ви, тъй като ще загърбите неприятен период, който сте преживели. Виждате, че е време да продължите напред, а сега е най-правилният момент за това. Винаги след бурята изгрява Слънцето. Ще отделите повече време за хармонизиране на напрегнати отношения, които са обременени от стари конфликти.
Ако пътувате, то това вероятно ще бъде с професионална цел. Ще имате успех в това начинание. Възможно е да започнете нови делови отношения с хора от друго населено място.
Важен човек в живота ви ще изиграе ключова роля в нещо, което искате да постигнете отдавна.
 

Хороскоп

Още от Astro