Месечен ХОРОСКОП - Март 2018

Astro преди 6 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Месецът ще бъде изключително интересен за представителките на зодия Лъв. Много от плановете ви няма да се развият така, както желаете, но това не означава, че те ще имат негативен развой. Дори напротив. Всичко ще се стече по възможно най-добрия начин за вас. Това, което желаете, не е винаги най-доброто, дори и да си мислите така. Затова понякога е по-правилно да се оставите на течението, както през този месец. Лъвовете не обичат да нямат контрол над ситуациите, но в случая трябва да се откажат от него доброволно.
Дори и да срещнете някои неприятности през този месец, то те ще отминат бързо.
Предстои ви да вземете важно решение от финансов характер, което ще ви притеснява, тъй като ще има зависимост от други хора и обстоятелства.
През март ще предприемете пътуване, свързано с празник или определено събитие, касаещо ваш роднина.

Сега ще оформите важни документи и договори, поставяйки основи на някои бъдещи планове. Това ще подготви почвата за действията ви през следващите няколко месеца.
Трябва да усъвършенствате познанията и уменията си в сферата, в която искате да се развивате. Сега от вас се изисква гъвкавост и бързи решения, а това може да стане само с практика и воля за знание.
Ако срещнете трудности, не се отказвайте. Точно това, което следва след трудното, е интересната част.
 

Хороскоп

Още от Astro