Месечен ХОРОСКОП - Март 2018

Astro преди 6 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

През месец март Девите ще бъдат една идея по-амбициозни, енергични и вдъхновени. Причините за това ще бъдат най-различни. Всичко около вас ще има своето значение и начин да ви послужи.
Особено внимание ще отделите на своя дом. Там вероятно ще внесете някои промени, а защо не и основни? Имате нужда от разнообразие, а то определено започва от дома ви. Цветовете, подредбата, мебелите, ароматите – всичко ви говори и е от значение какво ви казва.
Сега имате желание да отделите и повече време за странични занимания и хобита, с които не можете да се захванете в натоварения си график. Март оставя този прозорец от свободно време за вас.

Много неща, които сте смятали за сигурни, ще ви се изплъзват. По този начин ще разберете, че не всичко е под зоркия ви контрол. Това е мъдър урок и полезен житейски опит. Разбира се, това ще ви донесе някои разочарования, но трябва да бъдете подготвени на евентуални случайности и изненадващи събития, които винаги са нещо, което е възможно.
През март ще имате поводи за срещи и събирания, свързани с най-различни хора. Това е социален период, който ще ви срещне с много интересни персони. От тях вие ще почерпите позитивна енергия и вдъхновение.
Любовта също ще изкара наяве цялата си красота през този месец. Време е за романтика и любовни приключения.
 

Хороскоп

Още от Astro