Месечен ХОРОСКОП - Март 2018

Astro преди 6 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

За Скорпионите месец март може да бъде малко по-натоварващ на работното място. Това е така, защото ще има поредица от непредсказуеми събития, които ще изискват от вас бързи действия и решения. Това е по-труден период в професионален план, но ако се справите с всичко, то после ще бъдете двойно по-добри в това, с което се занимавате. Възползвайте се от трудностите, за да станете по-гъвкави.
В емоционален план месецът благоприятства признанията и откровеността. Сега можете да изясните чувствата си относно любовна връзка – както на себе си, така и на човека до вас. Любовта може да процъфти за вас тъкмо сега, но само ако е истинска.

Опитайте се да се освободите от всякакви илюзии. Те могат да ви изпратят в погрешна посока.
Не позволявайте странични хора да се месят в личните ви дела, независимо дали тези персони са от семейството, или приятелите ви. Решенията, които взимате сега, трябва да идват изцяло от вас и вътрешното ви чувство. Останалите могат само да ви объркат и да ви отклонят от целта.
Месецът определено ще бъде щедър към вас, но е много важно какви очаквания имате и какво смятате, че заслужавате. Колкото по-реалистично гледате на нещата, толкова по-голям е шансът да сте удовлетворени от този период. Ако обаче нямате реална преценка за себе си, то тогава ще се разочаровате от резултатите, които няма да съвпадат с виждането ви.
 

Хороскоп

Още от Astro