Месечен ХОРОСКОП - Март 2018

Astro преди 6 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

През този месец Стрелците ще получат важни прозрения. Сега ще започнете да виждате реалните намерения на хората около вас. Затова бързо ще отсеете онези, които имат негативно влияние върху вас. Особено стряскащо ще бъде да осъзнаете, че един определен човек, който играе важна роля в живота ви, всъщност не трябва повече да участва в него. Спешно се нуждаете да се освободите от неговата примка. Двуличието и подмолните действия не са нещо, което искате край себе си. Обикновено вярвате безкористно в своите приятелства, но сега нещо ви дава повод да проблематизирате точно тези конкретни отношения.
През този месец бъдете особено внимателни с имотните и битовите си дела, защото вероятно ще възникнат проблемни ситуации, чието разрешение е почти невъзможно на този етап.
Когато нещо не се получава с лекота през този месец, не го насилвайте. Така ще се получи обратен ефект. По-скоро направете необходимото, а нещата оставете в собствения им ход.
Март ще бъде време за различни успехи, празници и големи събития, свързани предимно с кръга ви роднини.

През този месец за вас се отварят по-добри финансови възможности. Възможно е да вземете решения, които ще повлияят следващите няколко месеца напред. Периодът по-скоро вещае леко покачване на доходите в семейството ви, отколкото обратното.
Някой близък човек има нужда от вашата помощ в професионален план. Разполагате с контакти и връзки, които могат да предоставят полезна информация на това лице.
 

Хороскоп

Още от Astro