Месечен ХОРОСКОП - Март 2018

Astro преди 6 години

Пълнолунието в Дева на втори март ни напомня за необходимостта да организираме, анализираме и подлагаме на съмнение неща, които изглежда сме приели за даденост. Това влияние отваря очите ни, карайки ни да направим големи прозрения, без които не бихме могли да вземем правилни решения. А необходимостта от решения е голяма тъкмо сега.
Особен фокус има върху тялото ни – сега трябва да му обърнем повече внимание. Грижата за здравето през този месец тръгва предимно от тялото, а след това преминава на психологическа основа. Това дали се храним правилно, дали си набавяме достатъчно сън, дали сме хидратирани, активни и движещи се ще се отрази пряко върху настроението и продуктивността ни.

Меркурий в Риби образува тригон с Юпитер в Скорпион от втори до девети март. Тригонът носи със себе си благодат и облекчение, както и малко повече късмет. Дошъл е моментът, в който трябва да се освободим от лошите влияния в живота ни. Често те идват чрез определени хора, които истински ценим, но не можем да приемем, че те не ценят истински нас. Колкото и трудно да е, трябва да откъснем някои персони от обкръжението си за наше добро.

Юпитер ще ни донесе богатство и просперираща промяна. Подобно пролетта, ние имаме нужда отново да разцъфнем, показвайки най-доброто от себе си и опитвайки се да мислим и действаме по нов начин. Скъсването с миналото няма да е напълно, но определено предишните събития ще са от значение, доколкото са свързани с новите.
Важно за периода е да насърчавате себе си и да грабвате възможностите, които се отварят пред вас. Те вероятно няма да се повторят никога повече.
 

Хороскоп

Още от Astro