Следва

Тиши замени Кристофър Бейли в Burberry

Всички носят: Виолетово

Violet, violet...

All fashion преди 6 години

Честно да си признаем, все още не сме сигурни какво е отношението ни към виолетовия цвят, категорично избран за основна палитра на 2018-та от Pantone. Според института цветът "говори за оригиналност, изобретателност и визия за бъдещето". Цветът се определя по-скоро като наситено пурпурно със син подтон, отколкото като нежно люляково, макар и двете да са силно застъпени в последните дизайнерски колекции.



Напълно очаквано, още с обявяването на новината, стрийт стайл елитът започна усилено да промотира актуалния тон в социалните мрежи. Ние пък сме съгласни, че с негова помощ кадрите в Instagram изглеждат поне с една идея по-вълнуващи, особено когато влиза в изцяло монохромни или калър блок съчетания.

Взимаме добрия пример от дизайнерските колекции за Пролет/Лято 2018-та, сред които Victoria Beckham, Tibi, Michael Kors Collection и Gucci, но и още някои избрани скандинавски фешънисти, които нагледно илюстрират максимата, че "more is definitely more" >>>

Victoria Beckham

Tibi

Michael Kors

Gucci


 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.