Следва

Тиши замени Кристофър Бейли в Burberry

Всички носят: Виолетово

Violet, violet...

All fashion преди 6 години

Честно да си признаем, все още не сме сигурни какво е отношението ни към виолетовия цвят, категорично избран за основна палитра на 2018-та от Pantone. Според института цветът "говори за оригиналност, изобретателност и визия за бъдещето". Цветът се определя по-скоро като наситено пурпурно със син подтон, отколкото като нежно люляково, макар и двете да са силно застъпени в последните дизайнерски колекции.



Напълно очаквано, още с обявяването на новината, стрийт стайл елитът започна усилено да промотира актуалния тон в социалните мрежи. Ние пък сме съгласни, че с негова помощ кадрите в Instagram изглеждат поне с една идея по-вълнуващи, особено когато влиза в изцяло монохромни или калър блок съчетания.

Взимаме добрия пример от дизайнерските колекции за Пролет/Лято 2018-та, сред които Victoria Beckham, Tibi, Michael Kors Collection и Gucci, но и още някои избрани скандинавски фешънисти, които нагледно илюстрират максимата, че "more is definitely more" >>>

Victoria Beckham

Tibi

Michael Kors

Gucci


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.