Следва

PFW Есен/Зима 2018: Maison Margiela

Тиши замени Кристофър Бейли в Burberry

Италианският дизайнер е новият креативен директор на английската модна марка.

All fashion преди 5 години

Burberry назначи Рикардо Тиши за свой нов главен творчески директор, избирайки бившия дизайнер Givenchy за заместник на дългогодишния си лидер Кристофър Бейли.

Бейли, който бе кредитиран с трансформирането на съдбата на марката, показа последната си колекция миналия месец. Неговият наследник - който е прекарал 12 години в Givenchy, ще се присъедини към Burberry през март и ще представи първата си колекция през септември.


В официално изявление изпълнителнят директор на английския фешън лейбъл Марко Гобети каза: "Творческата визия на Рикардо ще подсили амбициите на Burberry и категорично ще позиционира марката сред луксозните имена"

Самият Тиши сподели, че е "изключително поласкан и възхитен" от новата си позиция. "Развълнуван съм от потенциала на тази изключителна марка и британското й наследство", написа още в социалните мрежи дизайнерът.

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".