Следва

Тюрбанът и лентата за коса. Задължителни за оцеляване на море

Сбъднатата мечта на Пепеляшка

Всяка уважаваща себе си жена обожава високите токове, но често носенето им иска огромни жертви и най-вече е...

All fashion преди 14 години

Всяка уважаваща себе си жена обожава високите токове, но често носенето им иска огромни жертви и най-вече е свързано с болезнени спомени за някоя провалена нощ, поради силната преумора на краката.

За съжаление, за това решение няма - или носиш високия ток, красива си и търпиш, или залагаш на ниските удобни „бързоходки”. Обаче, претърсвайки интернет пространството за онлайн пазаруване, случайно попаднахме на доста интересно предложение, което може да се окаже изобретението на бъдещето.

Тези розови, лъскави и доста симпатични наглед пантофки всъщност служат за танцувални обувки при, забележи, екстремни ситуации.

Схемата е следната: слагаш роклята с едно рамо, червеното червило, златните бижута и прибираш косата си в небрежен кок, обуваш най-неудобните и неудържимо секси обувки на света и излизаш. Оставаш в дамската си чанта обаче малко място за един чифт от тези. Когато вечерта продължи прекалено дълго, танците не спират, а езикът на тялото ти не просто говори, а направо крещи, вадиш сгънатите прилежно Rollasole и набързо заменяш дяволските токове с удобни пантофи.

Подметката на Rollasole е направена от много гъвкав материал и позволява свободните движения на пръстите ти. Скрити са в малка кутия, в която имаш допълнително и елегантна чантичка за вече свалените от играта токове.

Колкото и забавно и смешно да ти звучи сега, когато болката стане неудържима, ще ти се иска да имаш един чифт от тези под ръка. Освен това, имаш избор между варианти в розово, сребристо, златисто и класическо черно, да не говорим, че клубовете в Европа вече са луди по тях и ги смятат за модерни.

Ако искаш и ти от тези, поръчай си ги на официалния сайт на изобретението www.rollasole.com. Доставят навсякъде по света.
 

More from View Sofia

More All fashion