Следва

Кралете на фестивала Tomorrowland идват в София с грандиозно шоу

45 милиона кристалчета красят тазгодишните "Оскари"

90:2 = 45....

Celebrities преди 6 години

Ощe два дълги дни ни делят от юбилейната 90-та годишнина на най-спектакуларното събитие в Холивуд – наградите „Оскар". По повод церемонията на Академията за филмово изкуство, сцената на театър „Долби" ще заблести подобаващо за събитието.

Дизайнерът Дерек Маклайн, който за шести пореден път отговаря за декорирането на сцената, ще впечатли публиката с блестящ спектакъл.

След 11-годишно сътрудничество със Сваровски, Дерек отново поверява дизайна си на тях. Не става дума за скормните 300 000 кристала както миналата година, а за много повече, отколкото са били през всичките предишни години.

За втора поредна година Джими Кимъл ще бъде домакин на Холивудското събитие. Случйно или не, 90-та годишнина разделена с 2-те години с Джими дава точно 45. Числото умножено с много нули дава общата аранжировка на стейджа с невероятни 45 милиона кристалчета

Приготвяме си слънчеви очила за защита от силен блясак и нетърпеливо чакаме 4-ти март да почука на вратата, а пък и най-сетне да размерем кои ще са големите победители!!!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.