Следва

MFW Есен/Зима 2018: Най-доброто от чантите

PFW Есен/Зима 2018: Ann Demeulemeester

Пиратите на Ann...

Runway преди 6 години

Kогато става дума за дизайните под етикета на Ann Demeulemeester, всички разчитат на разпознаваемата комбинация от романтично, андрогенно, грубо и леко феерично. Колекцията за Есен/Зима 2018-та отново е описана в луксозни тъкани, ефирни материи, кожени акценти и прозрачни панели, припомняйки стила създаден от едноименната основателката на марката.

Дизайнерът Sébastien Meunier, задълбочен в естетиката на пиратите, този сезон представя прозрачни ризи, мини поли и изчистен панталон, допълнени с обемни палта и жилетки. Силуетът е акцентиран с кожени колани, шнурове и множество копчетата, обединяващи широките, свободнопадащи дрехи.

Перфектен завършек е присъствието на кожените ботуши над коляното, деликатният грим и дългите, кожени ръкавици върху напластената пиратска стилистика, варираща между черното и бялото, представена в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.