Следва

Прелъститeлят HUGO BOSS отива при...

Дизайн за вдъхновение: "Кътчето" на Diane von Furstenberg

Зад кулисите отваряме портите на Рая...
 

All About Life преди 6 години

Или по-точно на геометричния дворец на дизайнера, в чиито вени синя кръв тече - Даян фон Фюрстенберг. Обичаме всичките флорални десени и разцветки, стилизизирани от ръката на този революционен моден артист, допринесъл много за фешън индустрията.

Така, започваме от гениалната идея за огледалното осветление на пентхауса. Стъкленото стълбище което минава по средата на целя дом е украсено със Swarowski кристали и огледала, които рефлектират светлината, идваща от покрива и "разпръскваща"  се в цялото пространство. Всички знаем, че г-ж Фюрстенберг е голям активист и бунтовник за по- чиста околна среда и природа. Телепортираме се в оазиса, уютно настанен на покрива и лично засаден от нея. "Глътка" чист въздух и обратно летим заедно с лъч светлина, изпълнила и най-мрачните ъгълчета на прекрасните мебели композирани в монументалния комплекс.

"Имението" е позиционирано и изградено в Gansevoort Market Historic District и си има цели 5 етажа.

Еклектичната и хармонична експанзия на интериорните експонатите като: диван в формата на уста, екстравагантна спалня, стъклена баня и огромни картини изобразяващи красивото лице на Даян. Създават чувството на уют и топлина, потопило съвкупното пространство на това модно кралство.

От първия етаж, по ваш номер, рокля си изберете, на втория колегите и дизайнерите на Даян фон Фюрстенберг с Ciao a tutti поздравете. Следващитете три, в галерията горе >>>, проучете.

More All About Life