Следва

Плюс едно

Тюрбанът и лентата за коса. Задължителни за оцеляване на море

Всяка седмица посещаваш фризьора си, имаш прекрасна холивудска прическа, заради която всичките ти колежки и...

Shopping преди 14 години

Всяка седмица посещаваш фризьора си, имаш прекрасна холивудска прическа, заради която всичките ти колежки и приятелки завиждат.

Лятото и слънчевите лъчи обаче могат да увредят косата ти, а летният вятър може да направи прическата ти да изглеждa не дотам секси разрошена. Ето затова можеш да избираш между два аксесоара за глава, които да предпазят косата ти от вредните слънчеви лъчи, да запазят прическата ти и да са завършващ елемент на лятната ти визия.

Изборът ти е между модерен тюрбан, който Prada представи миналата година, а това лято почти всички дизайнери претвориха интересния арабски аксесоар в ревютата си. Ако държиш да си модерна, интересна, свежа и екзотична, да привличаш вниманието и да изглеждаш мистериозна в очите на мъжете, тюрбанът е твоят верен другар. Ние предпочитаме да го носим с широки шалвари или дълга рокля.



Тъй като в София тюрбани не се продават, можеш да го замениш с широка кърпа, която да увиеш в интересни и причудливи форми на главата си. Шаловете трябва да са широки, за да можеш да експериментираш достатъчно. Разчитай на всеки магазин за подобни аксесоари в София, Modabar например, или добрите стари Second Hand магазини.



Другият избор за това лято е класическата лента за коса, която можеш да намериш на всяка сергия или магазин за аксесоари за коса. Хубавото е, че тя предпазва прическата ти и открива лицето ти, но за съжаление не предпазва косата ти от вредните UV лъчи. За това, разбира се, има лосиони за коса със защитен фактор.

Лента за коса можеш да намериш във всеки магазин за аксесоари на цени между 10-30 лева.
 
 

More from View Sofia

More Shopping