Следва

Mirror, mirror

PFW Есен/Зима 2018: Chloé

Ода на 70-те за "второкурсничката" Наташа Рамзи-Леви...

Runway преди 6 години

Само за два сезона, възпитаничката на Louis Vuitton направи така, че поемането на модната къща да изглежда лесно.

"Разочарованите желания на буржоазията", така самата Наташа описа настроението на втората си колекция за Chloé.

Простота и приятен сексапил точно под повърхността на лятото, някак така виждаме елементите на фешън лейбъла за това дефиле. 70-те години са all over, а тропическите дрехи и френският начин на обличане - също. Свободно падащи копринени блузи, показващи на симпатично ниво гола кожа. Ботуши до глезена с лек привкус на излизане от рамките. Панталони с висока талия и чувствена jodhpur извивка в бедрата. Тренчове с лежерна и много спокойна кройка. Сензуални пуловер-рокли с уютни поло яки и изрязани акценти около ребрата. Парти дизайни повече напомнящи на будоарни приключения, отколкото на шик по червения килим. Дантели, разкъсани летни... и още & още.

"За мен момичето на Chloé е много френско, но за много други хора тя носи в себе си английски привкус, заради всичките ми предшественици", заяви наскоро Рамзи–Леви пред Vogue, коментирайки модната къща и предишните имена, които са работили начелото й, като: Клеър Келър, Фиби Файло и Стела Макартни.

След ретро 60-те на Dior, заедно с Chloé яхваме вълната на готините 70-те - в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.