Следва

Бременна ли е Адриана Лима?

Да или Не: На Деси дантелата

Поредният нелеп аутфит на Първата дама предизвика сериозни коментари...

Celebrities преди 6 години

Абстрахираме се от факта, че съпругата на президента - Деси Радева, и вицепрезидентът Илияна Йотова бяха с почти еднотипни визии на приема за Националния празник, и обръщаме внимание по-скоро на стилистичното решение.

А именно: притеснително зелен цвят комбиниран с дантела и тук-таме кадифени детайли, като коланче и ленти на ръкавите. Всичко това комбинирано с колие в изумруден цвят и, забележете, велурени обувки в СИВО.

Официалната рокля на Първата дама на България е дело на дизайнерката Невена Николова, която работи и твори в Лондон, а г-жа Радева от край време й е върла фенка.


Видимо разстроена от факта, че тоалетът й предизвика такъв небивал отрицателен интерес, Деси изригна с поредния дълъг пост в социалната мрежа.

"Хора, честно ли важното в момента са моят и на вицепрезидента тоалети?! Това ли е темата? Дори в деня на националния празник?!...

...Поздрав за съпруга ми, избран за президент с над 2 млн.гласа. Некупени! И не предимно червени! И нека е ясно - няма да спра да го подкрепям! Защото той пък е моят избор в личен план.

П.С. Модните корифеи и стайлинг специалистите, приемете поздравите на Nevena Nikolova. Дано ви светне защо работи предимно в Лондон, а не в София. Дръжте стандарта ;) Обичаме ви!" , гласи част от излиянието на Радева.

Ние се въздържаме от по-дълъг и обстоен коментар, а вие - какво мислите за визията на Първата дама на България? Харесва ли ви или не съвсем? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Харесва ли ви визията на Деси Радева?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.