Следва

PFW Есен/Зима 2018: Balenciaga

Роклите на ужаса: "Оскар" 2018-та

Отваряме портите на фешън адa!

All fashion преди 6 години

Традиционно след всяко голямо събитие правим подбор на показаните от звездите и техните стилисти визии, като, признаваме си, с по-голямо любопитство поглеждаме към знаменитостите, които са се поизложили на червения килим. Такива, разбира се, винаги има, а колкото по-голямо е събитието, толкова по-голям е срамът.

В мини селекцията попадат редовните заподозрени, сред които Салма Хайек и Бланка Бланко, които вероятно се съревновават коя от двете ще бъде по-скандална. Лилаво недоразумение в пайети и кристали, на Салма модните избори не й се получават и е време да се довери на стилист, на който да не налага естетиката си.

Бланка пък винаги е провокативна и смело прекрачва тънката линия между пошлост и загадъчна еротика, докато Зендая усилено се опитва да се наложи като модна икона. Силуетът и обемът са крайно неподходящи за фината й структура, а изборът на цвят също не помага на ситуацията.

Останалите две оставяме без описание, снимките са достатъчно красноречиви>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.