Следва

Trend Report - Бръснати глави

Том Форд за новото мъжко ухание на Tom Ford

Той е талантлив, той е висок, той е ужасно, ама ужасно секси, и ние нямаме нищо против да го виждаме отново и...

Beauty News преди 14 години

Той е талантлив, той е висок, той е ужасно, ама ужасно секси, и ние нямаме нищо против да го виждаме отново и отново в рекламните кампании на марката му. Той е Том Форд и за пореден път е неустоим пред обектива на Тери Ричардсън за новия аромат за мъже Tom Ford Grey Vetiver.

Кампания на Tom Ford със самия Том Форд не се случва за първи път. Авторът на едни от най-еротичните и провокативни кадри в модата, фотографът Тери Ричардсън, отдавна работи с успешния дизайнер на мъжко облекло, и кампаниите на марката винаги са се отличавали с буквалния си сексуален заряд.

Този път обаче липсват голите тела, еротичните сцени и агресивните послания. Предвид предишните кампании, в които отново има пръст Тери, тази е доста по-умерена. Дали, за да си спести няколко хиляди долара от моделите, или просто от суета, не знаем, но Том изглежда доста добре като лице на уханието и със сигурност кампанията ще пожъне успех. Засега знаем само, че струва около 85 $, което е доста малко спрямо Black Orchid за 600 $, и ще излезе на пазара през септември.

 

More from View Sofia

More Beauty News