Следва

Black widow

Fashion battle: Широк панталон

С висока талия...

All fashion преди 6 години

Разтопяваме и глезим чувството си за мода и изкуство, чрез интересни интерпретации на стайлинг, изобразен в колаж картина, създаден от креативното въображение на двама от редакторите ни.

Разрешаваме шопинг почивка на вас и нас. Танцуваме под отворено небе в комбинация с електронна музика с мек привкус на дъбстеп, облечени в един от двата панталона. Come with us! на ръба на света . Winter is over, стъпете в новия, ухаещ на лавандула и лимон, сезон с жесток и модерен аутфит.

Подтемата на днешния двубой е деним. Разберете защо! Изберете и гласувайте за победителя, в анкетата долу>>> 

Давид

Тенденциозно денимът се прокрадва във всеки сезон. Това е така, защото той е ключов моден елемент за ежедневния градски стайлинг. Хората се чудят как да променят скучната му роля в street style визиите, но винаги се връщат към добрите стари джинси. Широки или тесни, скъсени или до земята - не е важно. Важното е, че те са супер комфи, приятни и фешън в крайна сметка. Оповавайки се на бейсик модното усещане избираме мега широки и мега дълги дънки с висока талия. Те подчертават и визуално удължават фигурата. Добавяме леко oversized класическа риза с контрастни бордо кантове. Със силно акцентирана талийка и леко подпъхнатата горна част, качваме се на небесно високи сандали за по-голяма драматиичност. И voila! Аксесоарите са по ваш избор...


Риза
Zara
50 лв.
Панталон
MM6 MAISON MARGIELA 800 лв.
Обувки 
VERSACE 2 783 лв.
 

Филип

За разлика от Давид, който се спря на великолепен панталон от деним, като акцент във визята. Аз ви предлагам внимателно да погледнете прекрасния хибрид, с интересна кройка, на Аlexander Мcqueen, смесица от: корсет, яке и топ. Белият панталон перфектно си подхожда с горната част на аутфита. Обувките Vetements, изработени от кожа, с цикламен маркер навместо ток, допълнително акцентират и подчертават стайлинга създаден от нас за вас.

Ключодържателят на Prada, изобразяващ стилизирана форма на робот, е новият ни femme fatale детайл.

 

Топ Аlexander Мcqueen 2 553 лв.
Ключодържател 
Prada 506 лв.
Обувки 
Vetements 2 740 лв.
Панталон 
PHILLIP LIM 759 лв.

Анкета

Коя визия фаворизирате?

 

 

More from View Sofia

Гуинет Полтроу, Дакота Джонсън, Джаред Лето, Маколи Кълкин, Били Айлиш, Måneskin - всички заедно на ревюто на Gucci в Холивуд

All fashion преди 2 години

Първото шоу на италианската модна къща в присъствието на зрители от началото на пандемията се случи пищно, посетено от невероятни гости, супер ефектно от гледна точка на мода и спектакъл, и на точното място за триумфално парти - Лос Анджелис. Това е всъщност и чисто новата колекция на Gucci   

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.