Fashion battle: Широк панталон

Fashion battle: Широк панталон

С висока талия...

Разтопяваме и глезим чувството си за мода и изкуство, чрез интересни интерпретации на стайлинг, изобразен в колаж картина, създаден от креативното въображение на двама от редакторите ни.

Разрешаваме шопинг почивка на вас и нас. Танцуваме под отворено небе в комбинация с електронна музика с мек привкус на дъбстеп, облечени в един от двата панталона. Come with us! на ръба на света . Winter is over, стъпете в новия, ухаещ на лавандула и лимон, сезон с жесток и модерен аутфит.

Подтемата на днешния двубой е деним. Разберете защо! Изберете и гласувайте за победителя, в анкетата долу>>> 

Давид

Тенденциозно денимът се прокрадва във всеки сезон. Това е така, защото той е ключов моден елемент за ежедневния градски стайлинг. Хората се чудят как да променят скучната му роля в street style визиите, но винаги се връщат към добрите стари джинси. Широки или тесни, скъсени или до земята - не е важно. Важното е, че те са супер комфи, приятни и фешън в крайна сметка. Оповавайки се на бейсик модното усещане избираме мега широки и мега дълги дънки с висока талия. Те подчертават и визуално удължават фигурата. Добавяме леко oversized класическа риза с контрастни бордо кантове. Със силно акцентирана талийка и леко подпъхнатата горна част, качваме се на небесно високи сандали за по-голяма драматиичност. И voila! Аксесоарите са по ваш избор...


Риза
Zara
50 лв.
Панталон
MM6 MAISON MARGIELA 800 лв.
Обувки 
VERSACE 2 783 лв.

Анкета

Коя визия фаворизирате?

 

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.