Следва

PFW Есен/Зима 2018: Louis Vuitton

Стил урок на седмицата: Fendi принт

Head to toe in FF...

All fashion преди 6 години

Логоманията като тренд е особено застъпена през изминалите няколко сезона. По-голямата част от големите имена в модата стремглаво се включват в течението, сякаш надпреварвайки се кой ще даде по-нахално и смело предложение, облечено от глава до пети с логото на съответната къща. Versace, Gucci, Balenciaga, Calvin Klein, Burberry и Fendi попадат в списъка на основните участници, като последните от които се радват на невиждан успех през сезона.

С представянето на пролетно-лятната колекция на Fendi през септември в Милано, особено впечатление прави прекалена честата употреба на логото с двойно F в изписването, което наблюдаваме в голяма част от дизайните. Изрисувано в черно и кафяво, логото се превръща в един от go-to изборите на модната тълпа през току-що изминалата седмица на модата в Милано. Освен обичайните заподозрени като Анна Дело Русо, Каро Даур и Джиджи Хадид, немалко известни лица приветстват тренда - Клоуи Грейс Мориц, Хейли Болдуин и Ким Кардашян.

Ако съдим от примерите, взети директно от улицата, то съществуват два начина на носене на тенденцията. Първият, разбира се, е всичко Fendi или поне два присъстващи елемента във визията, като колкото по-категоричен е резултатът, толкова по-добре. По-деликатната употреба на логото също се наблюдава, както се вижда от стрийт стайл кадрите, но при тенденцията с логоманията важи с пълна сила максимата "Колкото повече, толкова повече!"


More All fashion