Следва

PFW Есен/Зима 2018: Louis Vuitton

Стил урок на седмицата: Fendi принт

Head to toe in FF...

All fashion преди 6 години

Логоманията като тренд е особено застъпена през изминалите няколко сезона. По-голямата част от големите имена в модата стремглаво се включват в течението, сякаш надпреварвайки се кой ще даде по-нахално и смело предложение, облечено от глава до пети с логото на съответната къща. Versace, Gucci, Balenciaga, Calvin Klein, Burberry и Fendi попадат в списъка на основните участници, като последните от които се радват на невиждан успех през сезона.

С представянето на пролетно-лятната колекция на Fendi през септември в Милано, особено впечатление прави прекалена честата употреба на логото с двойно F в изписването, което наблюдаваме в голяма част от дизайните. Изрисувано в черно и кафяво, логото се превръща в един от go-to изборите на модната тълпа през току-що изминалата седмица на модата в Милано. Освен обичайните заподозрени като Анна Дело Русо, Каро Даур и Джиджи Хадид, немалко известни лица приветстват тренда - Клоуи Грейс Мориц, Хейли Болдуин и Ким Кардашян.

Ако съдим от примерите, взети директно от улицата, то съществуват два начина на носене на тенденцията. Първият, разбира се, е всичко Fendi или поне два присъстващи елемента във визията, като колкото по-категоричен е резултатът, толкова по-добре. По-деликатната употреба на логото също се наблюдава, както се вижда от стрийт стайл кадрите, но при тенденцията с логоманията важи с пълна сила максимата "Колкото повече, толкова повече!"


More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.