Следва

PFW Есен/Зима 2018: Miu Miu

PFW Есен/Зима 2018: Louis Vuitton

Равнопоставеността на половете зае централно място в тазгодишното шоу на LV...

Runway преди 6 години

Никола Гeские ни направи свидетели на изключително френско masterclass дефиле, насред Лувъра. "Обърнах поглед назад към френските жени, които ме заобикаляха, когато растях. Жените, които ме научиха да съм човека, който съм днес. Френските дами винаги са имали определена особеност, а тази колекция е доста стриктната, или поне така смятам аз", заяви малко преди да покаже дизайните за есенно-зимния сезон креативният директор.

По стар ревю протокол черен костюм с пола молив в комбо с топ в ivory нюанс с акцентирани ресни и страхотна декорация по яката и реверите даде старт на модната вечер, последваха го рокли от flou секцията, а после и, разбира се, вечерни дизайни.

Изцяло съсредоточено върху истинските жени поради културната промяна в равенството между половете, дефилето на Louis Vuitton изрази една деликатна дамска естетика, която ни позволява без грам притеснение да поставим нежната половина на обществото в панталон. "Жената трябва да се облича за себе си и като себе си", каза още Гeские.

Спретнати, но леко асиметирчни, пеплум якета, колани в стил корсет и ултра слим панталони поставиха идеята за body conscious на пиедестал в тази колекция. А няколкото подсилени тенденции, които изглежда ще доминират през идния сезон: поли от черна кожа, "западен стил", панталони с висока талия и ризи с висока яка, затвърдиха факта, че френската модна къща ще си остане любима за мнозина.

Всичко от Louis Vuitton за идните хладни сезони - в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.