PFW Есен/Зима 2018: Hermes

PFW Есен/Зима 2018: Hermes

Драма в атмосферата на сетинга...

За първи път от творчеството на Надеж Ван-Сибулски в Hermes, дизайнерката залага на драма в атмосферата на сетинга - дефилето се провежда на открито, точно по здрач, а иконичният за къщата оранжев цвят сияе в далечината под формата на приглушена светлина.

В типичния за Hermes стил, който дизайнерката описва като "прошепната елегантност", ставаме свидетели на луксозни визии от кожа и вълна, които деликатно загатват за актуалната в момента тенденция от 80-те години в своя силует - палта с пристягане около талията, кожени рокли с високи яки. И по подразбиране, усетът към детайла тук е на почит - капсите са повтарящ се мотив, но те са изработени под формата на пирамиди - референция към класическия Hermes часовник. Темата с пирамидите продължава да се развива по-нататък в колекцията, те намират своето място под формата на принт по копринените рокли.

На ръба между класическата елегантност и спортната естетика, Ван-Сибулски продължава да се справя отлично на своя пост, задържайки вниманието на модната публика върху себе си - авиаторски якета от овча кожа, кожени парки, ски пуловери, суичери от мека кожа и палта, наподобяващи уютни одеяла...

Всичко това & още - в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia