Следва

8-ми завинаги!

PFW Есен/Зима 2018: Chanel

Take me into the woods...

Runway преди 6 години

Винаги съм обичал есента. Това е един вид индийско лято, с всичките листа. Колко красиво настроение.", заяви малко преди грандиозното Chanel шоу Лагерфелд.

Карл ни накара имагинарно да седнем на красива пейка, обиколени от сериозне есенен mood с пълно внимание да проследим шоуто на една от най-емблематичните модни марки.

Перспективната зала, интерпретираща гора, перфектно допълни цялосното усещане за колекцията. Очаквано, на подиума се изредиха визии автентични за марката, започвайки с туид, перли, флуидност и масивни вълнени изделия. Форест визията е допълнена с плетива, кристали, пера, топли шалове, палта с пух, и шанженирани материи в златисти нюанси.

Към финала, Карл показа елегантни, черни визии акцентирани с разпознаваемите Шанел ръкавици в различни цветове. Есенното настроение живописно премина от черно и кафяво в оранжеви и нежно бежови галещи за очите тонове. Всички визии са майсторски финиширани с равни обувки и ботуши отново изработени от същите тъкани.

Небрежните прически оформени в кок, малките чантички, изработени от дървена кора, и финната музика, лирично дооформиха чувството за комфорт, топлина и уют, стаени във всеки един от нас.

Влизаме в гората на Chanel чрез галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.