Следва

The Feeling с Hayes & Y

Награденият с „Еми“ сериал „Силициевата долина“ се завръща с 5-ти сезон на 26 март по HBO и HBO GO

Бъдещето е тук

Movies & TV преди 6 години

Kомпанията „Пайд Пайпър“ най-накрая има пари за мечтания офис и за назначаването на нови служители, а също и да покаже на света своята peer-to-peer интернет услуга. Докато Ричард Хендрикс се мъчи да ръководи по-голям екип и да запази баланса между врелите в бизнеса колеги и новоназначените служители, се сблъсква с още тревоги – развитието на компанията носи нови предизвикателства. Междувременно съперникът му, в лицето на Гавин Белсън, се завръща с нови сили като реална заплаха за привидно непоклатимата „Пайд Пайпър“. 

Комедийният сериал, носител на награди „Еми“ и номиниран за „Златен глобус“, „Силициевата долина“ ни пренася в епицентъра на високотехнологичната златна треска, където хората, които имат най-голям потенциал да успеят, са най-малко подготвените за успеха. Едно от най-популярните оригинални заглавия на HBO, резултат от съвместната работа на Майк Джъдж и Алек Бърг, се завръща с нов 5-ти сезон на 26 март от 22:00 часа по HBO и в онлайн стрийминг платформата HBO GO.

Сред актьорите отново ще видим Томас Мидълдъч в ролята на Ричард Хендрикс; Зак Уудс като Джаред; Кюмейл Нанджиани като Динеш; Мартин Стар като Гилфой; Джош Бренър като Биг Хед; Аманда Крю като Моника; Мат Рос като Гавин Белсън; Джими О. Янг като Джиан-Янг и Сюзан Крайър в ролята на Лори Бриъм.

В новия сезон екипът на “Пайд Пайпър” е близо до истинската слава и богатство както никога досега, благодарение на децентрализираната интернет услуга “PiperNet”. Но колкото повече пари печелят умниците от силициевата долина, толкова повече проблеми им се струпват. Докато Ричард се бори от една страна с отговорността да бъде управляващ директор на бързо развиваща се компания, а от друга с натиска от инвеститорите Моника и Лори, Динеш и Гилфой се напасват с новия екип. Джаред прави всичко възможно да е медиатор, Биг Хед подължава да се препъва по пътя си към успеха, докато Джиан-Янг доказва, че няма нещо, което не би направил за малко бързи пари. Междувременно Гавин от конкурентната компания „Хуули“ е готов на всичко, за да спечели повече пазарни позиции.

През 2017 „Силициевата долина“ има 10 номинации за награди „Еми“ за своя 4-ти сезон, сред които за „Най-добър комедиен сериал“ (за 4-та поредна година), „Най-добра режисура на комедиен сериал" (за Джеми Бабит и Майк Джъдж) и за „Най-добър сценарий за комедиен сериал“ (Алек Берг).
Към днешна дата шоуто има две номинации за „Златен глобус“ и 33 номинации за награди „Еми“, от които печели две статуетки за втория си сезон. „Силициевата долина“ продължава да е сред топ комедийните сериали в света, а 5-тият му сезон го нарежда сред водещите продукции на HBO.

Изгледайте всички предни сезони на култовия сериал на HBO в онлайн стрийминг платформата https://hbogo.bg/serial/silitsievata-dolina.

More from View Sofia

More Movies & TV