Следва

Топ 10 Beauty визии от PFW Есен/Зима 2108-та

Radiance & City protect - френският патент за сияние

Institut ESTHEDERM -  френският лидер във високия клас бяла козметика вчера погали сетивата и женското ни самочувствие с новите си два патентовани продукта...
 

Face преди 6 години

Скъпи дами заслужаваме един прекрасен празник, нека го направим още по-сияен с:

RADIANCE

ДЕТОКСИКИРАЩ ОЗАРЯВАЩ КРЕМ – ГЛЪТКА ВЪЗДУХ ЗА БЕЗЖИЗНЕНАТА КОЖА


Защо?

ДЕТОКСИКИРА:
Изключителна клетъчна грижа против стареене, с патента за контрол на времето - TIME CONTROL SYSTEM увеличава притока на кислород към клетките и неутрализира свободните радикали, забавя биологичните фактори на стареене и прави кожата по-устойчива на ежедневните агресивни фактори.

ОМЕКОТЯВА И ОСВЕЖАВА: Съставката Escin засилва микроциркулацията на кожата и клетъчния метаболизъм. Клетките в кожата са наситени с кислород, а токсините - лесно елиминирани.

РЕЗУЛТАТИ: Кожата е детоксикирана и по-добре защитена от ежедневните агресивни фактори. Перфектно хидратирана, повърхността е гладка и сияйна. Фините линии и признаците на умора са видимо избледнели. Тенът е свеж, а кожата е мигновено озарена.

В цифри: 
* По-сияйна кожа след две седмици 76%
* Мигновено озаряване на кожата 90%
* Kожата е по-гладка след две седмици 62%
* Кожата е по-красива 67%



p.s.: Благодарение на фините седефени частици в златисто и розово, кожата мигновено заблестява. Можете да използвате RADIANCE и като хайлайтър, за да озарите конкретни зони на лицето, шията и деколтето.

В дoпълнение към отличния крем Radiance, Institut ESTHEDERM ни подаряват и: 

CITY PROTECT   
- ЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА ГРАДСКИ УСЛОВИЯ

Спреят CITY PROTECT e финална aнтиоксидантна стъпка, създаваща активна бариера, която предпазва кожата от стреса в градски условия (слънчева светлина, замърсяване и т.н.) и подсилва естествените й защитни функции за по-добър контрол на фотостареенето.



Патент - GLOBAL CELLULAR PROTECTION – патентована технология за защита на вътрешноклетъчно ниво:

* Предотвратява стареенето на кожата и неравномерния тен, провокирани от агресивните фактори на околната среда.
*  Неутрализира свободните радикали и предпазва клетъчната ДНК.
* Противодейства на факторите, които разрушават колагена и по този начин забавя появата на бръчки и липсата на плътност.
* Предпазва и подобрява естествената защита на кожата срещу стреса в градски условия и слънчевата светлина.

Кожата е предпазена от ежедневното вредно влияние на околната среда,  подсилени са естествените ѝ защитни механизми и е по-устойчива на въздействието на забързания ритъм на живот.
Напръскайте върху лицето и косата от разстояние 20 см. Ускорете проникването на продукта, като използвате леки потупващи движения. Можете да използвате по всяко време на деня, в комбинация с обичайните продукти, както и върху грим за по-добро фиксиране.









More Face