Следва

Всички носят: Плетени кошници

Reflect yourself!

For fashion you must be special...

All fashion преди 5 години

Чупим стереотипите и догмите за модна фотография. В търсене на правилния подход, с който да изразим кретивната си концепция и да представим прекрасния ни модел пред обектива и пред вас.

Яке от винил Тotally Еrected

Точно три огромни огледала ни бяха нужни, за да щракнем прелестните моменти от цялата еуфорична атмосфера, която създадохме с помощта на пречупващите се от първото, във второто, в третото mirror слънчеви лъчи. Артистичният грим допълнително разкрасява присъствието на маджента цвета в косите и великолепно акцентира модните артикули от верния ни партньор Totally Еrected.


Ботуши Miss Sixty от 375 лв. на 150 лв.
Тениска Errors of Youth 135 лв.
Обеци Тotally Еrected

Стартираме с интересни като силует обеци от плексиглас и жълти, миниатюрни, но много сладки пера. Правим го, за да разчупим визията и да я поръсим с деведесетарски нюанс.  Добяваме високи над коленете ботуши от кадифе. Черната oversize тениска прекрасно си пасва с другите два модни елементи, докато апликираният принт със слоган ни вдъхновява да визуализираме следната ситуация: All eyes on us на ул. Раковска.

Гмурваме се в рефлексията на блестящата светлина, щрак и... хоп, интензивно розов чорапогащник, комбиниран със спортно-елегантно яке от винил, отразяващо нежните слънчеви лъчи, уютно настанени върху повърхността му. Обичаме тази визия и кадъра, създаващ лека оптична илюзия. Деликатно намигащата сребърна линия подчертава нестандартното /за известна група хора/ модно съчетание, резултиращо с пълно 6 за нас.

Яке от винил Тotally Еrected

Коженото рокаджийско яке е супер моден елемент, освобождаващ милион идеи за стайлинг. В този случай още веднъж се възползваме от крещящо розовия чорапогащник и осъзнато се впускаме в моден експеримент, с една основна цел. Създаване на аутфит с драматичен характер и акцент. Мъжките боксерки с принт, вдъхновен от рап и хип-хоп субкултурата, натрапчиво разиграват, в естетична посока, заснетата картина.

Кожено яке Miss Sixty от 1075 лв. на 430 лв.
Боксерки Calvin Klein 95 лв

Признаваме си, любители сме на прозрачни материи от "брокат", или по-точно лурекс. С А-кройка, прекрасната плисирана сребърна пола печели цялото ни сърце и я превръщаме във водещ акцент в тази визия. Комбинирайки я с ужасно красивите кецове с уникален механизъм на закопчаване, естествено сребърни, с bling bling ефект и геометричен силует.

Пола Miss Sixty от 315 лв. на 150 лв.
Кецове Fessura от 199 лв. на 80 лв.

Принципът в заснемането на снимките добавя нотка еуфория в цялата фотосесия и приятно отразява семплия силует на черната кожена пола, функционална, леко екстравагантна и удобна.

Денимът никога не е out of fashion, погледнете тези дънки с естетично шокиращия приятен детайл, композирани в края на крачолите.



Дънки Miss Sixty от 315 лв. на 158 лв.
Бельо Calvin Klein от 65 лв. на 52 лв.

Be yourself!


Всички дрехи, обувки и аксесоари намираме в магазините на Totally Erected в страната!
Фотография: Делчо Димов за View Sofia
Стайлинг: Габриела Желева и Филип Тренчовски
Грим: Десислава Бекирска за Radiant
Модел: Александрина Андреева

More All fashion