Следва

Всички носят: Плетени кошници

Reflect yourself!

For fashion you must be special...

All fashion преди 5 години

Чупим стереотипите и догмите за модна фотография. В търсене на правилния подход, с който да изразим кретивната си концепция и да представим прекрасния ни модел пред обектива и пред вас.

Яке от винил Тotally Еrected

Точно три огромни огледала ни бяха нужни, за да щракнем прелестните моменти от цялата еуфорична атмосфера, която създадохме с помощта на пречупващите се от първото, във второто, в третото mirror слънчеви лъчи. Артистичният грим допълнително разкрасява присъствието на маджента цвета в косите и великолепно акцентира модните артикули от верния ни партньор Totally Еrected.


Ботуши Miss Sixty от 375 лв. на 150 лв.
Тениска Errors of Youth 135 лв.
Обеци Тotally Еrected

Стартираме с интересни като силует обеци от плексиглас и жълти, миниатюрни, но много сладки пера. Правим го, за да разчупим визията и да я поръсим с деведесетарски нюанс.  Добяваме високи над коленете ботуши от кадифе. Черната oversize тениска прекрасно си пасва с другите два модни елементи, докато апликираният принт със слоган ни вдъхновява да визуализираме следната ситуация: All eyes on us на ул. Раковска.

Гмурваме се в рефлексията на блестящата светлина, щрак и... хоп, интензивно розов чорапогащник, комбиниран със спортно-елегантно яке от винил, отразяващо нежните слънчеви лъчи, уютно настанени върху повърхността му. Обичаме тази визия и кадъра, създаващ лека оптична илюзия. Деликатно намигащата сребърна линия подчертава нестандартното /за известна група хора/ модно съчетание, резултиращо с пълно 6 за нас.

Яке от винил Тotally Еrected

Коженото рокаджийско яке е супер моден елемент, освобождаващ милион идеи за стайлинг. В този случай още веднъж се възползваме от крещящо розовия чорапогащник и осъзнато се впускаме в моден експеримент, с една основна цел. Създаване на аутфит с драматичен характер и акцент. Мъжките боксерки с принт, вдъхновен от рап и хип-хоп субкултурата, натрапчиво разиграват, в естетична посока, заснетата картина.

Кожено яке Miss Sixty от 1075 лв. на 430 лв.
Боксерки Calvin Klein 95 лв

Признаваме си, любители сме на прозрачни материи от "брокат", или по-точно лурекс. С А-кройка, прекрасната плисирана сребърна пола печели цялото ни сърце и я превръщаме във водещ акцент в тази визия. Комбинирайки я с ужасно красивите кецове с уникален механизъм на закопчаване, естествено сребърни, с bling bling ефект и геометричен силует.

Пола Miss Sixty от 315 лв. на 150 лв.
Кецове Fessura от 199 лв. на 80 лв.

Принципът в заснемането на снимките добавя нотка еуфория в цялата фотосесия и приятно отразява семплия силует на черната кожена пола, функционална, леко екстравагантна и удобна.

Денимът никога не е out of fashion, погледнете тези дънки с естетично шокиращия приятен детайл, композирани в края на крачолите.



Дънки Miss Sixty от 315 лв. на 158 лв.
Бельо Calvin Klein от 65 лв. на 52 лв.

Be yourself!


Всички дрехи, обувки и аксесоари намираме в магазините на Totally Erected в страната!
Фотография: Делчо Димов за View Sofia
Стайлинг: Габриела Желева и Филип Тренчовски
Грим: Десислава Бекирска за Radiant
Модел: Александрина Андреева

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.