Следва

My Style: Ивелина от Stylish Toast

Всички носят: Плетени кошници

Оbsession for fashion!

Fashion преди 6 години

От миналата пролет насам не можем да овладеем обсесията си по плетените кошници. Макар и да присъстват в дизайнерските колекции повече от две години, отдаваме именно 2017-та за техен пиков момент. Както вероятно се подразбира, изпитваме истинско задоволство от мисълта, че без притеснение можем да пренесем неостаряващото френско клише и в модната 2018-та.

Първоначално замислени за плажа, плетените чанти напълно се отдалечават от тази естетика и вече са изцяло пригодени към градската среда, където кецовете, големият пуловер и миди роклята, са техни най-верни приятели.

След бърз преглед на социалните мрежи, уточняваме и двата основни силуета, които силно вълнуват и нас, и основните заподозрени фешънисти. Това са традиционните кошници, подобни на тази, която самата Джейн Бъркин носи дълго време, и кръглата такава, извадена сякаш от 70-тарския гардероб. Налични във всякакви размери, It аксесоарите на сезона заслужено приковават вниманието ни, а тук разглеждаме всички страхотни визии, които да послужат за вдъхновение.

Междувременно хвърляме по един поглед и към шопинг листа по същатата тема и си припомняме другите хитови елементи от изминалите седмици: ВиолетовМакси плетени роклиМока и кемъл , Nina на Gabriela Hearst.

 

 

  

  

 

 

More Fashion