Следва

Елица Попова говори за ЛЮБОВ

Хайде пак: Джъстин и Селена се РАЗДЕЛИХА

Е, добре, де, в кратка пауза са!

Celebrities преди 6 години

Световните клюки упорито носят, че Джъстин Бийбър и Селена Гомес са сложили край на връзката си.

"Напоследък двамата имаха много разногласия и решението им се сведе до това да си вземат почивка един от друг. Джъстин и Селена продължават да си комуникират и все още се обичат. Определено ще бъдат заедно, просто се нуждаят от време", заяви близък на двамата изпълнители.

Припомняме, че през ноември миналата година Бийбър и Гомес сюрпризираха всички като подновиха връзката си след сериозна пауза. Още тогава двамата станаха жертва на сериозен натиск от медиите, които ги преследваха на всяка крачка.

Последно Джъстин и Селена бяха забелязани заедно в края на февруари месец, когато присъстваха на сватбата на бащата на певеца. За момента, обаче, двойката дори е в различни градове - тя прекарва времето си в Ню Йорк, а той в Лос Анджелис.

И Бийбър, и Гомес отказват да коментират каквото и да е информация за разялата си!

More from View Sofia

Алкохолните щети по кожата: видими и гадни, и начините за справяне

Beauty News преди 2 години

В опити да се сдобием със сияеща кожа, опитваме безброй серуми и кремове, подлагаме се на сложни процедури за лице и пием вода фанатично, но все пак има едно просто и ефективно решение, което ни гледа в очите през цялото това време: отказване (или значително намаляване) на алкохола. За него отдавна знаем, че далеч не е здравословен еликсир, но е време да научим, че той има неочаквано лошо въздействие върху нашия тен. И така, какви точно са ефектите на алкохола върху кожата?  

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.