Следва

It shopping list: Френското "клише" Basket bag

My Style: Ивелина от Stylish Toast

Walk, walk fashion baby...

All fashion преди 6 години

Модните мисли ни отвеждат със също толкова модни стъпки към дома на една млада градска бамбина, с име Ивелина.

И. има завидно отношение към модата, света, провокациите... и към още куп неща, които споделя с нас в своя блог - Stylish Toast.





Уютно "сгушени" в нейния светъл, гостоприемен и топъл дом, типично по женски сме се настанили около леглото й с разпилени дрехи навсякъде, пием кафе, хапваме бисквитки и говорим за фешън, тенденции, аксесоари, любими и не до толкова любими модни приключения, за грижата за дрехите и малките трикове, свързани с поддръжката на един добър гардероб!

You want MORE? Директно от "кухнята" в редовете долу>>>



V.S.: Здравей, Ивелина! Както казваш в своя блог: "Щом четеш тези редове, ти си Човек, което само по себе си означава, че си уникален." Дефинирай уникален.
И.:
Уникален – това си ТИ!

V.S.: Днес сме в твоята "малка спретната къщурка". Разкажи ни я...
И.:
Истината е, съм израснала в НЕЯ от раждането си до 3ти клас. След като родителите ми решиха да тръгнат в различни посоки, се преместихме с майка ми и брат ми в съседния блок, а баща ми прецени да запази това жилище. И ето, че през 2015г., когато с приятеля ми решихме да заживеем заедно, отново се завърнах в „малката спретната къщурка”. Предполагам сами виждате с колко любов е реиновирана! Този апартамент е нещо като феникс.





V.S.: За теб знаем, че си: мечтател, имаш голяма заразителна усмивка, пътуваш много, танцуваш много и се храниш здравословно! НО, какво не знаем за теб?
И.:
Че съм адски емоционална! Адски! През повечето време изглеждам непоклатима и недосегаема, а всъщност искам просто да се прибера вкъщи, любимият да ме посрещне с чаша вино и да се сгуша. Да бъда ЖЕНА, в истинския смисъл на думата.

V.S.: Днес определено ни интересуват темите за стила, гардероба и всички нюанси в тази голяма и любима тема. Най-важните основи в твоя гардероб? На какво се опира неговата полезност, характер, сила и отличителност?
И.:
Гардеробът ми е бял и в него може да откриете много бели модели в различни материи. ОБОЖАВАМ белия цвят, толкова е „мой”. Преди време премахнах от гардероба си толкова неща, които не носех, водех се по капсулната система и сега се чувствам много по-свободна! Характер – Ивелина! Стил – casual! Отличителност – Stylish Toast!

V.S.: Най-любимите три неща, които се крият в него?
И.:
Бял панталон, син пуловер и bоyfriend дънки!

V.S.: Как изглеждат комбинирани с тях любимите ти три визии?
И.:
Едната може да я видите още сега! Дънките съчетавам най-често с тениска и пантофки, със синия пуловер също седи яко.





V.S.: Фешън придобивката, която има жестока сантиментална стойност за теб?
И.:
Не е една! Но, може би, перленият гердан, който ми напомня за баба ми. Тя ме научи какво са перли, слагах нейните често като си представях как ще изглеждам, „когато порасна”. Баба ми вече я няма, но пък носейки това бижу, сякаш тя е с мен.

V.S.: А тaзи/тези, които са се настанили там, не носиш, но и грам сърце не ти дава да преместиш?
И.:
Многото шалове в различни цветове. Използвам ги само за снимки.

V.S.: Модният аксесоар, който бих подарила (като must have) на приятелка?
И.:
Красив часовник!



V.S.: За да изглеждат нещата добре, са нужни много и непрестанни грижи - кой се грижи за дрехите ти?
И.:
АЗ и подходящите перилни препарати. Не веднъж съм оцветявала дрехите си и това ме научи да ползвам най-точните течни „приятели”.

V.S.: Как, с какво, колко, някоя лична тайна, която да припознаем?
И.:
С бялото се справих вече, използвайки бабешки методи, но със синтетичните материи е доста трудно, затова тайната ще откриете „скрита” в гардероба... Perwoll Care & Refresh.


V.S.: Имаш ли много неща от деликатни материи, особено такива, които са последен вик в модата - с примеси, модерни изкуствени влакна, найлон, трикотаж? Ние сме страшни фенове, но признаваме, че моментът с поддръжката е деликатен.
И.:
Може би сами забелязвате, че все по-малко брандове използват естествени материи, затова повечето ми дрехи са от найлон, трикотаж, пуловерите от синтетични влакна и поддръжката става все по-трудна.

V.S.: Ти как ги поддържаш в оптимална форма?
И.:
Отново се повтарям – с правилните перилни препарати.  Новият Perwoll облечен в тюркоазено е истинско чудо.

V.S.: На ръка ли переш фините и "чупливи" неща?
И.:
Рядко пера на ръка и понякога се замислям какво ли им е било на хората, когато не са имали перални и сушилни?!





V.S.: Кое е определящото за теб при избора на перилен или омекотяващ продукт?
И.:
Да мирише хубаво! И да прави дрехите ми меки, без да премахва цвета.

V.S.: Нещото, което няма сила, която да те накара да облечеш?
И.:
Тигрово! Но да не се заричам.





V.S.: Пожелателният тоалет за една красива л
юбовна среща?
И.:
Бяла рокля с плисе и остри обувки в червено.

V.S.: Имат ли достатъчно общо начинът на обличане и стилът с любовта и емоциите?
И.:
Естествено, че има и го научих съвсем скоро. Една жена трябва да носи повече рокли и поли, а не панталони, тъй като когато мъжът види НЕЯ в панталон или дънки я възприема почти като него. А ние все пак сме дами, трябва да сме ЖЕНСТВЕНИ!



V.S.: Как изглежда един перфектен мъжки тоалет в твоите очи?
И.:
Два са! 1. Бяла риза, дънки и спортно-елегантни обувки. 2. Панталон с прав ръб до глезените в синьо, мокасини и бледо розова риза.

V.S.: Идва пролет, петте нови придобивки в гардероба, за които мечтаеш?
И.:
Бял блейзер, но по-дълъг, флорална рокля, остри обувки в розово, бели маратонки на платформа, бяла рокля до земята.

V.S.: И сега, за финал, по дрехите посрещат..., по какво ТЕ изпращат?
И.:
... по усмивката и позитивната енегрия изпращат!




Новият Perwoll е перфектната грижа за "изискващите" модни елементи. Със специалната си Deo-tech Perwoll Care & Refresh надеждно неутрализира неприятните миризмите и в същото време се грижи за синтетичните материали, осигурявайки им до 24 часа свежест и по-дълъг живот.

От новата ви ултра тренди флорална и много цветна пола до червения тишърт по последен писък на модните правила - новият любимец Perwoll Care & Refresh гарантира, че можете да следите фешън тенденциите, без да се притеснявате от дискомфорт.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 14 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.