Следва

It shopping list: Френското "клише" Basket bag

My Style: Ивелина от Stylish Toast

Walk, walk fashion baby...

All fashion преди 6 години

Модните мисли ни отвеждат със също толкова модни стъпки към дома на една млада градска бамбина, с име Ивелина.

И. има завидно отношение към модата, света, провокациите... и към още куп неща, които споделя с нас в своя блог - Stylish Toast.





Уютно "сгушени" в нейния светъл, гостоприемен и топъл дом, типично по женски сме се настанили около леглото й с разпилени дрехи навсякъде, пием кафе, хапваме бисквитки и говорим за фешън, тенденции, аксесоари, любими и не до толкова любими модни приключения, за грижата за дрехите и малките трикове, свързани с поддръжката на един добър гардероб!

You want MORE? Директно от "кухнята" в редовете долу>>>



V.S.: Здравей, Ивелина! Както казваш в своя блог: "Щом четеш тези редове, ти си Човек, което само по себе си означава, че си уникален." Дефинирай уникален.
И.:
Уникален – това си ТИ!

V.S.: Днес сме в твоята "малка спретната къщурка". Разкажи ни я...
И.:
Истината е, съм израснала в НЕЯ от раждането си до 3ти клас. След като родителите ми решиха да тръгнат в различни посоки, се преместихме с майка ми и брат ми в съседния блок, а баща ми прецени да запази това жилище. И ето, че през 2015г., когато с приятеля ми решихме да заживеем заедно, отново се завърнах в „малката спретната къщурка”. Предполагам сами виждате с колко любов е реиновирана! Този апартамент е нещо като феникс.





V.S.: За теб знаем, че си: мечтател, имаш голяма заразителна усмивка, пътуваш много, танцуваш много и се храниш здравословно! НО, какво не знаем за теб?
И.:
Че съм адски емоционална! Адски! През повечето време изглеждам непоклатима и недосегаема, а всъщност искам просто да се прибера вкъщи, любимият да ме посрещне с чаша вино и да се сгуша. Да бъда ЖЕНА, в истинския смисъл на думата.

V.S.: Днес определено ни интересуват темите за стила, гардероба и всички нюанси в тази голяма и любима тема. Най-важните основи в твоя гардероб? На какво се опира неговата полезност, характер, сила и отличителност?
И.:
Гардеробът ми е бял и в него може да откриете много бели модели в различни материи. ОБОЖАВАМ белия цвят, толкова е „мой”. Преди време премахнах от гардероба си толкова неща, които не носех, водех се по капсулната система и сега се чувствам много по-свободна! Характер – Ивелина! Стил – casual! Отличителност – Stylish Toast!

V.S.: Най-любимите три неща, които се крият в него?
И.:
Бял панталон, син пуловер и bоyfriend дънки!

V.S.: Как изглеждат комбинирани с тях любимите ти три визии?
И.:
Едната може да я видите още сега! Дънките съчетавам най-често с тениска и пантофки, със синия пуловер също седи яко.





V.S.: Фешън придобивката, която има жестока сантиментална стойност за теб?
И.:
Не е една! Но, може би, перленият гердан, който ми напомня за баба ми. Тя ме научи какво са перли, слагах нейните често като си представях как ще изглеждам, „когато порасна”. Баба ми вече я няма, но пък носейки това бижу, сякаш тя е с мен.

V.S.: А тaзи/тези, които са се настанили там, не носиш, но и грам сърце не ти дава да преместиш?
И.:
Многото шалове в различни цветове. Използвам ги само за снимки.

V.S.: Модният аксесоар, който бих подарила (като must have) на приятелка?
И.:
Красив часовник!



V.S.: За да изглеждат нещата добре, са нужни много и непрестанни грижи - кой се грижи за дрехите ти?
И.:
АЗ и подходящите перилни препарати. Не веднъж съм оцветявала дрехите си и това ме научи да ползвам най-точните течни „приятели”.

V.S.: Как, с какво, колко, някоя лична тайна, която да припознаем?
И.:
С бялото се справих вече, използвайки бабешки методи, но със синтетичните материи е доста трудно, затова тайната ще откриете „скрита” в гардероба... Perwoll Care & Refresh.


V.S.: Имаш ли много неща от деликатни материи, особено такива, които са последен вик в модата - с примеси, модерни изкуствени влакна, найлон, трикотаж? Ние сме страшни фенове, но признаваме, че моментът с поддръжката е деликатен.
И.:
Може би сами забелязвате, че все по-малко брандове използват естествени материи, затова повечето ми дрехи са от найлон, трикотаж, пуловерите от синтетични влакна и поддръжката става все по-трудна.

V.S.: Ти как ги поддържаш в оптимална форма?
И.:
Отново се повтарям – с правилните перилни препарати.  Новият Perwoll облечен в тюркоазено е истинско чудо.

V.S.: На ръка ли переш фините и "чупливи" неща?
И.:
Рядко пера на ръка и понякога се замислям какво ли им е било на хората, когато не са имали перални и сушилни?!





V.S.: Кое е определящото за теб при избора на перилен или омекотяващ продукт?
И.:
Да мирише хубаво! И да прави дрехите ми меки, без да премахва цвета.

V.S.: Нещото, което няма сила, която да те накара да облечеш?
И.:
Тигрово! Но да не се заричам.





V.S.: Пожелателният тоалет за една красива л
юбовна среща?
И.:
Бяла рокля с плисе и остри обувки в червено.

V.S.: Имат ли достатъчно общо начинът на обличане и стилът с любовта и емоциите?
И.:
Естествено, че има и го научих съвсем скоро. Една жена трябва да носи повече рокли и поли, а не панталони, тъй като когато мъжът види НЕЯ в панталон или дънки я възприема почти като него. А ние все пак сме дами, трябва да сме ЖЕНСТВЕНИ!



V.S.: Как изглежда един перфектен мъжки тоалет в твоите очи?
И.:
Два са! 1. Бяла риза, дънки и спортно-елегантни обувки. 2. Панталон с прав ръб до глезените в синьо, мокасини и бледо розова риза.

V.S.: Идва пролет, петте нови придобивки в гардероба, за които мечтаеш?
И.:
Бял блейзер, но по-дълъг, флорална рокля, остри обувки в розово, бели маратонки на платформа, бяла рокля до земята.

V.S.: И сега, за финал, по дрехите посрещат..., по какво ТЕ изпращат?
И.:
... по усмивката и позитивната енегрия изпращат!




Новият Perwoll е перфектната грижа за "изискващите" модни елементи. Със специалната си Deo-tech Perwoll Care & Refresh надеждно неутрализира неприятните миризмите и в същото време се грижи за синтетичните материали, осигурявайки им до 24 часа свежест и по-дълъг живот.

От новата ви ултра тренди флорална и много цветна пола до червения тишърт по последен писък на модните правила - новият любимец Perwoll Care & Refresh гарантира, че можете да следите фешън тенденциите, без да се притеснявате от дискомфорт.

More All fashion