Следва

PFW Есен/Зима 2018: Dries Van Noten

Double Trouble: Балон ръкави

Girls just wanna have FUN...

All fashion преди 6 години

...today and everyday! Нежно и деликатно откриваме кльощавото ни раменце в името на празника, облечени в една от двете, сходни по дизайн, ризи с балон ръкави. Въпреки факта, че голите ръмене са out от тазгодишните тенденции. Упорито, и с цялата ни любов към тях, обратно ги връщаме в игра. С революционен кураж режем и композираме виртуалните колажи, с цел по най-прекрасния начин да ви представим модни артикули, в които ще изглеждате maravillosо.

Творението на Silvia Tcherassi е нашето първо асиметрично предложение с много копчета, които влизат във функцията на разиграване на формата. Примерно, ръкавите може да ги спуснете до земята или да ги композирате различно, зависи от вашите предпочитания и усет за естетика. Изработена от памучен сатен с принт райе в бяло-синя гама. Обърнете внимание в горната част на ризата и се влюбете от пръв поглед.

Риза  Silvia Tcherassi, намираме тук>>>

По-евтиният, но изключително красив, продукт директно идва от кежуъл лейбъла Zara. Обсебени сме от мисълта, която цял ден ни преследва и креативно ни провокира, да визуализираме следната сцена: Той на леглото, вие в неговата риза. Естествено, в този случай, става дума за дамски модел, но небрежната свобода, която е скрита в самата кройка на ризата, ни изкушава да си признаем публично греховете...


 

Риза Zara, намираме тук>>>

Анкета

Коя от двете ще облечете?

More All fashion