Следва

Уличният стил на звездите: Виктория в лавандулово

Обичта на известните: Пенелопе и Хавиер на червения килим

Рядко ги виждаме заедно, но...

Celebrities преди 6 години

...когато ги видим е един път. Пенелопе Крус и Хавиер Бардем ни накараха да зяпнем с усти до земята при появата им на червения килим в Мадрид.

Ръка за ръка, все така влюбени и безбожно красиви - тя в елегантна черна и много бохо визия, той в кежуъл мачо ансамбъл с кецове.

Актьорската двойка зарадва феновете на фотосесията за премиерата на Loving Pablo, новата им обща лента, в която Бардем и Крус правят изключителни роли, обхващайки комплексната и страстна любов на Пабло Ескобар и дългогодишната му любовница Вирджиния Валехо.

Ние лично вече нямаме търпение да гледаме филма, а вие? Loving Pablo е част от София Филм Фест, а следващата му прожекция е в събота, 10 март, 19:00ч в България мол.
 

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 14 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.