Следва

Sold out! Или какво е да ти готви шеф от най-известния ресторант в света, на теб, лично!

Стилистката на Риана с ексклузивна колекция за IKEA!

Стилистката на холивудските знаменитости...

All About Life преди 6 години

През месец март в ИКЕА може да откриете новата колекция на холивудската стилистка и дизайнерка Беа Окерлунд. Лимитираната колекция е смела комбинация от готик естетика и холивудски блясък.

С нотка провокация, дързък стил и смелост във всеки един елемент, артикулите от колекцията разнообразяват и внасят колорит в интериорните решение. Колекцията OMEDELBAR притежава всичко необходимо, за да ви пренесе в Холивуд и да ви накара да се почувствате като истинска звезда у дома си.

Освен дизайнер и стилист, Беа Окерлунд определя себе си като моден активист. Тя е работила със суперзвезди като Мадона, Лейди Гага, Риaна и Бионсе. Влиятелната дизайнерката се включва в интериорния дизайн със смела колекция, част от която са възглавници във формата на устни, лампа под формата на дамска чанта, ваза, наподобяваща обувка и още много други нестандартни артикули. Червени устни са избран лайтмотив на колекцията, тъй като са и запазената марка на Беа, която твърди, че не свалята яркото си червило, дори когато ляга да спи.

„Един-два аксесоара от тази колекция могат наистина да преобразят дома Ви!“, споделя творческият ръководител на лимитирана колекция OMEDELBAR Карин Густавсон.

Самата Окерлунд определя продуктите като миш-маш между Беа и ИКЕА и най-вече като колекция за хората. Най-важното е, че с помощта на OMEDELBAR ще успеете да изразите своя собствен стил като му придадете мъничко холивудски блясък.

Авангардна и неочаквана, новата колекция OMEDELBAR цели да ви помогне да откриете истинския творец в себе си. Продуктите са лимитирани, така че побързайте!
 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.