Следва

Петъчна доза секс: Тимъти Шаламе

Дизайн за вдъхновение: Любов на търг

КРЕЩИМ!
 

All About Life преди 6 години

Искаме го този ренесансов палат за нищо и никаквите 2.1 милион долара... по възможност веднага! "Call me by your name", e филмът номиниран за Оскар и поредица други престижни награди. Така или иначе, аферата в полунощ отвори портите на Рая, докато мокрите му устни сочно наслагваха греховни спомени на нежното му бедро... погледнете филма, за да разберете.

Ние сме тук с цел визуално да ви представим интериора и екстериора на това творение на изкуството, позиционирано в северна Италия в района на Ломбардия, близо до швейцарската граница. Крепостта се простира на 15 000m2 и идва в комплект с огромна прасковена градина - сенсуално, нали? Новият ни дом разполага с огромни балкони, осем бани, седем спални, множество камини и симпатични ъгълчета за страстни дни и нощи.

За съжаление в цената не влизат мебелите, които ще видите и виртуално ще докоснете, а единствено самата вила.

Може би не сте толкова добри в свиренето на пиано като Елио, може би никога няма да имате любовник като Оливър, но все още може да фантазирате и живеете в имагинерната романтика за вечната лятна мечта, в галерията горе>>>

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.