Седмичен ХОРОСКОП - 12.03 - 18.03

Astro преди 6 години

От 11-ти до 18-ти март Меркурий в Овен образува аспекта на квадрата със Сатурн в Козирог. Както знаем Меркурий, както и самият аспект на квадрата, отговарят за отношенията и комуникациите. Затова тези сили ще резултират главно там. Информацията, която очакваме да получим, ще стига по-трудно до нас, а и самите ние трудно ще бъдете разбирани от останалите, тъй като всеки ще бъде въвлечен в своята собствена „драма“ и мисли, без да забелязва толкова останалото около себе си.

Възможни са конфликти, недоразумения и грешки. Конфликтите обаче могат да имат своя позитивна страна. Сега наяве излизат всички скрити черти на хората. Те ги изразяват ярко, а всеки от нас ще може да си даде сметка кои хора действително си заслужават.

Квадратният аспект ще попречи и на спазването на крайни срокове, както и ще повлияе концентрацията ни. Затова с всички сили трябва да се опитаме да останем съсредоточени, за да можем да преодолеем този период.

Нещата обаче не са толкова сиви, колкото ни се струва. Балансът може да бъде постигнат и то с тенденцията към прогрес. Това е така, тъй като Марс навлиза в Козирог от 17-ти март и ще остане там до 15-ти май. Това влияние е повече от благоприятно и възвишено. Дейностите ще бъдат по-динамични, у нас ще се породи амбициозен стремеж към развитие, както и жажда за нови начинания. Марс в Козирог засилва чувството ни за дълг, което ни помага да се справим с разсеяността, а също и да не се страхуваме да проведем важни разговори, които иначе бихме отложили, за да избегнем конфронтации.

Важното за периода е да останем в движение. Чувството за напредък и активност е двигателят успеха, като така ще успеем да се справим с негативните влияния върху комуникацията.
 

Хороскоп

Още от Astro