Седмичен ХОРОСКОП - 12.03 - 18.03

Astro преди 6 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През тази седмица представителките на зодия Близнаци ще отделят доста време за размисъл относно събития, които напоследък се случват около тях. Преследва ви усещането, че сте на прага на важни промени в професионален, но и в личен план, поради което обмисляте всичко внимателно и прецизно. Сега наистина е добре да се опитате да избегнете каквито и да е рискове в бъдещото ви развитие.
Периодът е благоприятен за търсене на нови източници на допълнителни доходи.
Ако имате проблеми в работата, то те ще бъдат временни. Използвайте ситуациите, за да подобрите знанията и уменията си.

Понеделник и вторник са „неуверени“ и стресови дни, но това не е краят на света, а просто дупка в пътя. Имали сте много по-сериозни проблеми в живота си, че да отдавате огромно значение на сегашните дреболии. Освен това – малките заобиколки и промени в плановете, които понякога се налага да направите, често водят до велики неща.
От сряда до петък ще се срещнете с интересни личности, които ще бъдат приятно очаровани от вас. Това ви стимулира да продължавате да се стараете.
През уикенда магнетизмът ви добива нови измерения. Чувствате се като рок звезда. Използвайте това свое предимство на увереност и чар в своя полза.
 

Хороскоп

Още от Astro