Седмичен ХОРОСКОП - 12.03 - 18.03

Astro преди 6 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

За Девите тази седмица ще бъде благоприятно време за делови разговори, завързване на нови контакти, както и разширяване на полето на познание. Има огромна вероятност да предприемете пътуване с определена цел.
Очакванията ви няма да бъдат изпълнени във финансов план, но имайте предвид, че всичко зависи от това доколко реални са били те. Възможно е на този етап да не можете да реализирате тези свои цели, но това ще стане в подходящия момент.
Недоразуменията в дома ви ще стават само по една причина, която ще трябва да се обсъди гласно. Трябва да си вземете поука от ситуацията, тъй като някои отношения невинаги ще може да се подобряват. Затова разговорите са важни.

Доста често гледате да сте насочили погледа си към цялостта и голямата картина. Но това не е така в понеделник и вторник. Малките детайли са изключително важни за вас през тези дни. Забелязвате и най-дребните подробности, като някои ви очароват, а други притесняват. И, напротив, точно нещо толкова малко ви препраща към голямата картина. Ако някой чрез дребен жест ви докаже нещо хубаво или пък ви разочарова, то вие ще сте наясно за бъдещето на отношенията ви. Тези мисли и открития продължават да ви преследват до четвъртък. Петък ще бъде ден, в който вече ще имате много истини в главата си, но ще знаете точно с кои хора искате да прекарвате времето си.
Уикендът ще бъде динамичен. Отдайте се на страстите си.
 

Хороскоп

Още от Astro