Седмичен ХОРОСКОП - 12.03 - 18.03

Astro преди 6 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През тази седмица Скорпионите ще проведат важни разговори с една определена жена. Тази персона вероятно ще ви разочарова или натъжи. Но това трябва да ви отговори на някои важи въпроси, а вие да си дадете сметка дали тази жена трябва да продължава да бъде в живота ви. Хубавите неща през тази седмица ще бъдат свързани по някакъв начин с любовния ви живот. Това може да засяга настоящата ви връзка или, ако нямате такава, то е много вероятно да създадете нова при странни и неочаквани обстоятелства. А тъкмо в това се крие вълнението и романтиката.
Периодът е благоприятен за разрешаването на въпроси, касаещи семейството ви и семейните ви дела. Освен това ви чака специално събитие, което ще се състои в дома ви.
Отношенията в живота ви, които са били нестабилни или проблематични, сега ще бъдат хармонизирани.

В началото на седмицата едно разочарование ви разделя с човек, който е бил важен за вас. Но това не е нещо, което заслужава дългото ви страдание и размисли. Продължете напред.
От сряда до петък вече не сте готови на огромни жертви за хора, които не искат да ви отвърнат със същото. Сега съзнавате кои са истинските ви приятели и близки. Разговорите са от огромно значение във всяка ситуация, в която попадате през тези дни.
През уикенда търсете решенията, които удовлетворяват предимно вас. Помислете първо за себе си.
 

Хороскоп

Още от Astro