Следва

Лео Меси стана татко за трети път

Изкусителната Nastia гостува на YALTA CLUB този петък!

YALTA CLUB продължава клубния месец с интересна програма, включваща безпогрешната украинка Nastia на 16 март в Room 2...

All About Life преди 6 години

В събота (17 март) клуба ще отвори врати за French Kiss Party, организирано от Huge.bg. Събитието кани френския DJ Karl Kany, заедно с DJ Kaloo в Room 1 на YALTA CLUB.
На 16 март, клубът посреща Nastia, която за последно видяхме през 2017, отново в YALTA CLUB за едно от незабравимите партита на Ballantines.

DJ, промоутър, собственик на лейбъл и продуцент, украинката Nastia е една от най-успешните артисти през последните години. Родена в малък град в Украйна, тя прoправя свой собствен път към успеха и широкото признание на публиката, без никакви музикално образование.

Музикалната и кариера започва с радио шоу по най-известната станция за денс музика в Украйна - Kiss FM. По същото време става и резидент на легендарния фестивал Kazantip, с който е ангажирана до 2011г. Тази резиденция я превръща в един от познатите артисти в страната и, което и помага за следващата и култова резиденция, а именно в московския клуб ARMA17, която държи и до днес. През 2010г. основава бранда Propaganda за радио шоуто си, а през 2013г. създава и лейбъл със същото име. 5 години по късно, той издава разнообразни и надеждни продукции от любимите артисти на Nastia, които открива по време на мнойобройните си пътувания. Propaganda е и домакин на партита в Европа, изграждайки солидна репутация на Nastia като промоутър. Украинката дори има свой собствен фестивал в Киев, наречен Strichka, който продължава 24 часа без прекъсване и кани гости като Jus–Ed, Helena Hauff, DJ Bone и други. Извън нейните партита, графикът на Nastia е натоварен с гостувания на клубове като Panorama Bar (Берлин), WOMB (Токио),Cocoon (Ибиза) и Fabric (Лондон), където пуска рамо до рамо с артисти като Ricardo Villalobos и Richie Hawtin.
На 17 март е второто парти от поредицата нощни събития на HUGE. Темата на партито е French Kiss, а специален гост DJ зад пулта на YALTA CLUB ще бъде французинът Karl Kay. Неговата музика е еклектичен микс от трибални мотиви и вокален хаус с примеси на техно – все звуци, които ще ви заредят с достатъчно енергия за много целувки през цялата нощ. За себе си казва, че обожава австралийската звезда Кайли Миноуг, защото е секси, но изтънчена. А перфектната си фигура поддържа с тренировки във фитнеса пет дни седмично. В това може да се убедите сами на партито. За доброто настроение ще се погрижат и go-go танцьорите начело с Pau Sanz, който идва директно от Мадрид, за да придаде малко испански послевкус на френската вечер.

За 16 март, YALTA CLUB отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на [email protected].

Билети за уикенда могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лв за 16 март и 17 март.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 14 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.